diumenge, 17 de juliol del 2022

Acte commemoratiu del 150è aniversari de la presència de la Creu Roja a Barcelona, al Gran Teatre del Liceu

Concert 150 aniversari Creu Roja al Liceu. 17 juliol 2022

La Coral ha participat el diumenge 17 de Juliol en un concert al Gran Teatre del Liceu per commemorar el 150è aniversari de la presència de la Creu Roja a Barcelona, juntament amb l’Orquestra Ars Medica del Col·legi de Metges de Barcelona, la Coral dels Voluntaris de la Creu Roja, la Coral Sigfonia i la Coral del Col·legi de Metges i de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Ha estat la segona vegada que hem tingut l’oportunitat de cantar en aquest Gran Teatre, i aquest cop per una causa ben solidària com es fer un homenatje a una institució que juntament amb la Mitja Lluna Roja realitza tasques d’acció humanitària de tot tipus per tot el mon.

Quan ens varen proposar de participar en aquest concert, la idea va ser acollida amb molt entusiasme i hem treballat durant els darrers mesos, en una serie d’assaigs, juntament amb les altres Corals a la Sala d’Actes del l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La sensació de cantar, com a cloenda d’ aquest acte solidari, en el marc incomparable del Gran Teatre del Liceu, ha estat per tots nosaltres una experiència inoblidable.

Frederic Montalvo

Documents
Programa del concert
Notícia al Periodico
Presentació del concert pel Dr. Jordi Craven-Bartle
Les quatre corals durant el concert

Àlbum de fotos

Vídeo del concert