divendres, 15 de gener del 2021

En la mort de la nostra companya Àngels

Traspas de l'Àngels Berengueres 15 gener 2021

Aquest any 2021 ha començat amb una trista notícia per la nostra Coral: ens ha deixat la nostra amiga i companya de tants anys Àngels Berengueres després de lluitar amb gran valentia i serenitat amb una greu malaltia.

Formava part de la Coral dels Enginyers, a la corda de contralts, des de feia molts anys i havia col·laborat a les nostres activitats i sortides juntament amb el seu marit, en Julian,de manera que s’havia anat creant un ambient de calidesa i amistat que no podrem oblidar mai.

Era una persona planera, solidària i acollidora. Però sobretot molt convençuda de les seves idees per les que va lluitar sempre.

La desaparició del seu avi durant la guerra civil la va portar a iniciar una activitat referent a la memòria històrica del nostre pais, creant una infraestructura per la recerca de persones desaparegudes.

Tot això ho va plasmar en un llibre, “Grises Albades” on reflexava el seu interés, per cercar les restes del seu avi i també les de tots aquells desapareguts enterrats a les fosses comunes que d’altra manera mai s’haurien trobat.

Diuen que mai morim mentre romangui en algú el nostre record. Nosaltres sempre recordarem a l’Angels cantant al nostre costat. Ens ha deixat un gran buit.

Angels no t’oblidarem.
Descansi en pau.

Maria Orús

www.enrecuerdode.com
enrecuerdode@gmail.com